Székhely: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. 3/15.

+36 20 945 8292 kapcsolat@plainconsult.hu

Képzések

Csak a gyakorlatban is bevált módszereket, stratégiákat valamint eszközöket kap a Plain Consult tréningjein, szemináriumain. oktatas01

Kinek ajánljuk előadásainkat?

Gyakorlati ismereteket nyújtó előadásokat elsősorban kis- és középvállalkozások, valamint pályakezdő közgazdász szakon végzett szakemberek számára.

Milyen tanfolyamok közül választhat?

  • Kezdő: ha már tervezi vagy éppen megalapította az első vállalkozását akkor ez a 2 alkalmas tanfolyam Önnek szól. (Részletek és tematika…)
  • Haladó: ha már néhány éve működteti vállalkozását, de nincs teljesen megelégedve az eredményeivel vagy szeretné fejleszteni cégét jöjjön el a 4 alkalomas előadás-sorozatunkra, ahol egyéni konzultációra is lehetősége nyílik. (Részletek és tematika…)
  • Mester: egyéni vagy néhány fős (kiscsoportos) szemináriumok, ahol kifejezetten magas szintű pénzügyi ismeretekkel rendelkező szakembereknek biztosítunk lehetőséget, hogy további ismereteket szerezzenek a vállalkozásfejlesztés és kockázat-management területén. (Részletek és tematika…)

Miről szólnak előadásaink? oktatas02

  • stratégiaalkotás
  • üzleti tervezés
  • a gazdálkodás folyamatának racionalizálása
  • szervezetfejlesztés időszerű kérdései

Milyen tapasztalatunk van az oktatásban?

A Plain Consult mindig nagy figyelmet fordított, a fő tevékenységének tekintett tanácsadási tevékenység mellett, az oktatás- és oktatásszervezés területére.

Több sikeres előadás-sorozatunk mellett a vállalat több tagja tett folyamatosan eleget felsőoktatási intézmények felkérésének, és vett részt menedzsment tantárgyak oktatásában.

Jelenleg is az Óbudai Egyetem székesfehérvári karán tartunk menedzsment tárgyakban előadásokat.